Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Defining core science of ‘sensory and consumer science’: Understanding human sensory perception, foods/materials interaction, and their influence on consumer behavior, health, and well-being
 
 
Titel: Defining core science of ‘sensory and consumer science’: Understanding human sensory perception, foods/materials interaction, and their influence on consumer behavior, health, and well-being
Auteur: Lee, Hye-Seong
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland