Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Gastronomizing legumes: Can we increase legume consumption in restaurants by improving the sensory experience and modifying the portions of legumes and meat on the plate?
 
 
Titel: Gastronomizing legumes: Can we increase legume consumption in restaurants by improving the sensory experience and modifying the portions of legumes and meat on the plate?
Auteur: Cosson, Audrey
Sebbane, Maxime
Chevillard, Elsa
Dougkas, Anestis
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland