Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Effect of oral burn on dynamic taste, flavor and mouthfeel perception of tomato soups, curried rice and beef patties
 
 
Titel: Effect of oral burn on dynamic taste, flavor and mouthfeel perception of tomato soups, curried rice and beef patties
Auteur: Lyu, Cong
Forde, CiarĂ¡n G.
Stieger, Markus
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland