Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Flavor intensity is reduced in pureed food: A study using instrumental and sensory analyses
 
 
Titel: Flavor intensity is reduced in pureed food: A study using instrumental and sensory analyses
Auteur: Horie, Fuyumi
Kamei, Mio
Nishibe, Misaki
Ogawa, Yukino
Tanibuchi, Masako
Gotow, Naomi
Oyama-Okubo, Naomi
Kohyama, Kaoru
Kobayakawa, Tatsu
Kusakabe, Yuko
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland