Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Increasing intention to eat seaweeds through culinary workshops with a chef: A randomized controlled study on Quebec consumers
 
 
Titel: Increasing intention to eat seaweeds through culinary workshops with a chef: A randomized controlled study on Quebec consumers
Auteur: Lafeuille, Bétina
Turcotte, Mylène
Tamigneaux, Éric
Berger, Karine
Beaulieu, Lucie
Provencher, Véronique
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 113 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland