Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Perceived degree of food processing as a cue for perceived healthiness: The NOVA system mirrors consumers’ perceptions
 
 
Titel: Perceived degree of food processing as a cue for perceived healthiness: The NOVA system mirrors consumers’ perceptions
Auteur: Hässig, Alenica
Hartmann, Christina
Sanchez-Siles, Luisma
Siegrist, Michael
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland