Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Al dente or well done? How the eating rate of a pasta dish can be predicted by the eating rate of its components
 
 
Titel: Al dente or well done? How the eating rate of a pasta dish can be predicted by the eating rate of its components
Auteur: Heuven, Lise A.J.
de Graaf, Kees
Forde, CiarĂ¡n G.
Bolhuis, Dieuwerke P.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 24 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland