Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 23 gevonden artikelen
 
 
  The use of herbs and spices in sodium-reduced meals enhances saltiness and is highly accepted by the elderly
 
 
Titel: The use of herbs and spices in sodium-reduced meals enhances saltiness and is highly accepted by the elderly
Auteur: Tomić-Obrdalj, Helena
Keser, Irena
Ranilović, Jasmina
Palfi, Marina
Gajari, Davorka
Cvetković, Tanja
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 105 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland