Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Individual variation in mouthfeel sensitivity: investigating influences of whey protein content, consumer age, food format and fat addition
 
 
Titel: Individual variation in mouthfeel sensitivity: investigating influences of whey protein content, consumer age, food format and fat addition
Auteur: Norton, Victoria
Lignou, Stella
Faka, Marianthi
Methven, Lisa
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 101 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland