Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Overcoming barriers to consumer acceptance of 3D-printed foods in the food service sector
 
 
Titel: Overcoming barriers to consumer acceptance of 3D-printed foods in the food service sector
Auteur: Ross, Megan M.
Collins, Alan M.
McCarthy, Mary B.
Kelly, Alan L.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland