Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 35 gevonden artikelen
 
 
  A review on oral tactile sensitivity: measurement techniques, influencing factors and its relation to food perception and preference
 
 
Titel: A review on oral tactile sensitivity: measurement techniques, influencing factors and its relation to food perception and preference
Auteur: Liu, Jing
Cattaneo, Camilla
Papavasileiou, Maria
Methven, Lisa
Bredie, Wender L.P.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland