Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effects of red clover silage and ageing time on sensory characteristics and cooking losses of loin (M. longissimus dorsi) from Hampshire crosses with and without the RN− allele
 
 
Titel: Effects of red clover silage and ageing time on sensory characteristics and cooking losses of loin (M. longissimus dorsi) from Hampshire crosses with and without the RN− allele
Auteur: Johansson, L
Lundström, K
Jonsäll, A
Lundh, T
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 10 (1999) nr. 4-5 pagina's 5 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland