Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Consumer acceptance, consumption and sensory attributes of spreads made from designer fats 1 Published as paper no. 971180013 of the contribution series of the Minnesota Agricultural Experiment station based on research conducted under Project 18-52. Support was also provided by the Minnesota-South Dakota Dairy Foods Research Center and the Agricultural Utilization Research Institute (AURI) of Minnesota. 1
 
 
Titel: Consumer acceptance, consumption and sensory attributes of spreads made from designer fats 1 Published as paper no. 971180013 of the contribution series of the Minnesota Agricultural Experiment station based on research conducted under Project 18-52. Support was also provided by the Minnesota-South Dakota Dairy Foods Research Center and the Agricultural Utilization Research Institute (AURI) of Minnesota. 1
Auteur: Michicich, M
Vickers, Z
Martini, M.C
Labat, J.B
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 10 (1999) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland