Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Sensory and chemical characterisation of fats used as spreads on bread
 
 
Titel: Sensory and chemical characterisation of fats used as spreads on bread
Auteur: Tuorila, Hely
Matuszewska, Irena
Hellemann, Ulla
Lampi, Anna-Maija
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 1 (1989) nr. 4-5 pagina's 6 p.
Jaar: 1989
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland