Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 111 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of the sensory characteristics of Parmigiano–Reggiano cheese to the present day
 
 
Titel: Evolution of the sensory characteristics of Parmigiano–Reggiano cheese to the present day
Auteur: Zannoni, Mario
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 21 (2010) nr. 8 pagina's 5 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland