Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 99 gevonden artikelen
 
 
  The relationship between chewing activity and food bolus properties obtained from different meat textures
 
 
Titel: The relationship between chewing activity and food bolus properties obtained from different meat textures
Auteur: Mioche, Laurence
Bourdiol, Pierre
Monier, Sandra
Martin, Jean-François
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 13 (2002) nr. 7-8 pagina's 6 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland