Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 99 gevonden artikelen
 
 
  The fuzzy set theory: a helpful tool for the estimation of sensory properties of crusting sausage appearance by a single expert
 
 
Titel: The fuzzy set theory: a helpful tool for the estimation of sensory properties of crusting sausage appearance by a single expert
Auteur: Ioannou, Irina
Perrot, Nathalie
Hossenlopp, Joseph
Mauris, Gilles
Trystram, Gilles
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 13 (2002) nr. 7-8 pagina's 7 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland