Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Sensory perception of creaminess and its relationship with food structure
 
 
Titel: Sensory perception of creaminess and its relationship with food structure
Auteur: Kilcast, David
Clegg, Stuart
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 13 (2002) nr. 7-8 pagina's 15 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland