Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Comparing sensory methods for the optimisation of mango gel snacks
 
 
Titel: Comparing sensory methods for the optimisation of mango gel snacks
Auteur: Ekpong, Apinya
Ngarmsak, Tipvanna
Winger, Ray J.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 17 (2006) nr. 7-8 pagina's 7 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland