Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 180 van 189 gevonden artikelen
 
 
  Univariate and multivariate modelling of flavour release in chewing gum using time-intensity: a comparison of data analytical methods
 
 
Titel: Univariate and multivariate modelling of flavour release in chewing gum using time-intensity: a comparison of data analytical methods
Auteur: Ovejero-López, I.
Bro, R.
Bredie, W.L.P.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 16 (2005) nr. 4 pagina's 17 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 180 van 189 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland