Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 171 van 189 gevonden artikelen
 
 
  The impact of variations in flavour compounds on meat acceptability: a comparison of Japanese and New Zealand consumers
 
 
Titel: The impact of variations in flavour compounds on meat acceptability: a comparison of Japanese and New Zealand consumers
Auteur: Prescott, John
Young, Owen
O’Neill, Lynda
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 12 (2001) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 171 van 189 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland