Details van artikel 106 van 503 gevonden artikelen
Dietary Supplementation with Docosahexanoic Acid (DHA) Improves RBC Membrane Flexibility and Reduces Cold Hypersensitivity in Mice with Sickle Cell Disease
Titel:
Dietary Supplementation with Docosahexanoic Acid (DHA) Improves RBC Membrane Flexibility and Reduces Cold Hypersensitivity in Mice with Sickle Cell Disease
Auteur:
Hanson, Madelyn Maciaszek, Jamie L Larson, Michael C Giger, Katie M Zheng, Suilan Retherford, Dawn M Mickelson, Barbara Stucky, Cheryl Low, Philip S Lykotrafitis, George Hogg, Neil Hillery, Cheryl A Wandersee, Nancy J
Verschenen in:
Free radical biology & medicine
Paginering:
Jaargang 53 (2012) nr. S2 pagina's 1 p.
Jaar:
2012
Inhoud:
Uitgever:
Published by Elsevier B.V.
Bronbestand:
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
Details van artikel 106 van 503 gevonden artikelen