|
Meat intake, methods and degrees of cooking and breast cancer risk in the MCC-Spain study |
|
|
|
Titel: |
Meat intake, methods and degrees of cooking and breast cancer risk in the MCC-Spain study |
Auteur: |
Boldo, Elena Castelló, Adela Aragonés, Nuria Amiano, Pilar Pérez-Gómez, Beatriz Castaño-Vinyals, Gemma Martín, Vicente Guevara, Marcela Urtiaga, Carmen Dierssen-Sotos, Trinidad Fernández-Tardón, Guillermo Moreno, Victor Solans, Marta Peiró, Rosanna Capelo, Rocio Gómez-Acebo, Inés Castilla, Jesús Molina, Antonio José Castells, Xavier Altzibar, Jone M. Lope, Virginia Kogevinas, Manolis Romieu, Isabelle Pollán, Marina |
Verschenen in: |
Maturitas |
Paginering: |
Jaargang 110 () nr. C pagina's 62-70 |
Jaar: |
2018 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
Elsevier B.V. |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|