|
A meal rich in palm oil or butter modifies the sphingolipid profile of postprandial triglyceride-rich lipoproteins from type 2 diabetic women |
|
|
|
Titel: |
A meal rich in palm oil or butter modifies the sphingolipid profile of postprandial triglyceride-rich lipoproteins from type 2 diabetic women |
Auteur: |
Boulet, Marie Michèle Calzada, Catherine Pettazzoni, Magali Lelekov-Boissard, Taïssia Buisson, Charline Di Filippo, Mathilde Durand, Annie Lambert-Porcheron, Stéphanie Nazare, Julie-Anne Moulin, Philippe Michalski, Marie-Caroline Cheillan, David |
Verschenen in: |
Biochimie |
Paginering: |
Jaargang 203 () nr. C pagina's 11-19 |
Jaar: |
2022 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
Elsevier B.V. and Société Française de Biochimie et Biologie Moléculaire (SFBBM) |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|