Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Effect of maturity and after-ripening on the formation of gel in the syrup made from Japanese apricot ‘Suiko’ fruits
 
 
Titel: Effect of maturity and after-ripening on the formation of gel in the syrup made from Japanese apricot ‘Suiko’ fruits
Auteur: Tsuchida, Yasuhisa
Onishi, Sayo
Gato, Nobuki
Naka, Yoshiaki
Oe, Takaaki
Jomura, Noriaki
Verschenen in: Scientia horticulturae
Paginering: Jaargang 247 (2019) nr. C pagina's 101-106
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland