Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Genome-wide association analysis of free glutamate content, a key factor conferring umami taste in the bottle gourd [Lagenaria siceraria (Mol.) Standl.]
 
 
Titel: Genome-wide association analysis of free glutamate content, a key factor conferring umami taste in the bottle gourd [Lagenaria siceraria (Mol.) Standl.]
Auteur: Wu, Xinyi
Xu, Pei
Wu, Xiaohua
Wang, Baogen
Lu, Zhongfu
Li, Guojing
Verschenen in: Scientia horticulturae
Paginering: Jaargang 225 (2017) nr. C pagina's 795-801
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland