Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing iodine content and fruit quality of pepper (Capsicum annuum L.) through biofortification
 
 
Titel: Enhancing iodine content and fruit quality of pepper (Capsicum annuum L.) through biofortification
Auteur: Li, Rui
Li, De-Wang
Liu, Hui-Ping
Hong, Chun-Lai
Song, Ming-Yi
Dai, Zi-Xi
Liu, Jia-Wei
Zhou, Jun
Weng, Huan-Xin
Verschenen in: Scientia horticulturae
Paginering: Jaargang 214 (2017) nr. C pagina's 165-173
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland