Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Optimal and acceptable levels of sweetness, sourness, firmness, mealiness and banana aroma in dessert banana (Musa sp.)
 
 
Titel: Optimal and acceptable levels of sweetness, sourness, firmness, mealiness and banana aroma in dessert banana (Musa sp.)
Auteur: Bugaud, Christophe
Maraval, Isabelle
Daribo, Marie-Odette
Leclerc, Nathanaëlle
Salmon, Frédéric
Verschenen in: Scientia horticulturae
Paginering: Jaargang 211 (2016) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland