Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of five types of pig crosses. II. fresh meat quality and sensory characteristics of dry cured ham
 
 
Titel: Comparison of five types of pig crosses. II. fresh meat quality and sensory characteristics of dry cured ham
Auteur: Oliver, M.A.
Gou, P.
Gispert, M.
Diestre, A.
Arnau, J.
Noguera, J.L.
Blasco, A.
Verschenen in: Livestock production science
Paginering: Jaargang 40 (1994) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland