Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effect of steam processing temperature and time on the protein nutritional value of Phaseolus vulgaris beans for swine
 
 
Titel: Effect of steam processing temperature and time on the protein nutritional value of Phaseolus vulgaris beans for swine
Auteur: Van der Poel, A.F.B
Blonk, J
Huisman, J
Den Hartog, L.A
Verschenen in: Livestock production science
Paginering: Jaargang 28 (1991) nr. 4 pagina's 15 p.
Jaar: 1991
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland