Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Association between the nutritional and fermentation profiles with protein-related molecular structure using fourier transformed infrared spectroscopy of snowbird faba bean seeds. Effects of steam pressure toasting duration
 
 
Titel: Association between the nutritional and fermentation profiles with protein-related molecular structure using fourier transformed infrared spectroscopy of snowbird faba bean seeds. Effects of steam pressure toasting duration
Auteur: Rodríguez Espinosa, María E.
Yu, Peiqiang
Verschenen in: Animal feed science and technology
Paginering: Jaargang 320 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland