Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Calcium oxide reduces fermentation losses and improves the nutritional value of brewery-spent grain silage
 
 
Titel: Calcium oxide reduces fermentation losses and improves the nutritional value of brewery-spent grain silage
Auteur: de Morais, Jozivaldo P.G.
Hartung, Laura
Nunes, Marjorye A.
Sobires, Paulo D.
Pereira, Fabiellen C.
Vargas, Mauro E.
Del Valle, Tiago A.
Campana, Mariana
Verschenen in: Animal feed science and technology
Paginering: Jaargang 319 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland