Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the method of preservation on the chemical composition and in vitro fermentation characteristics in two legumes rich in condensed tannins
 
 
Titel: Effect of the method of preservation on the chemical composition and in vitro fermentation characteristics in two legumes rich in condensed tannins
Auteur: Rufino-Moya, P.J.
Blanco, M.
BertolĂ­n, J.R.
Joy, M.
Verschenen in: Animal feed science and technology
Paginering: Jaargang 251 (2019) nr. C pagina's 12-20
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland