Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Influence of the grinding level and extrusion on the nutritional value of lupin seed (Lupinus albus) for cattle in the context of the Dutch protein evaluation system
 
 
Titel: Influence of the grinding level and extrusion on the nutritional value of lupin seed (Lupinus albus) for cattle in the context of the Dutch protein evaluation system
Auteur: Froidmont, E.
Bonnet, M.
Oger, R.
Decruyenaere, V.
Romnée, J.M.
Beckers, Y.
Bartiaux-Thill, N.
Verschenen in: Animal feed science and technology
Paginering: Jaargang 142 (2008) nr. 1-2 pagina's 15 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland