Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Influence of ingredient reformulation to reduce diet crude protein level on productivity, and efficiency of dietary nitrogen use, in early lactation dairy cows
 
 
Titel: Influence of ingredient reformulation to reduce diet crude protein level on productivity, and efficiency of dietary nitrogen use, in early lactation dairy cows
Auteur: Robinson, P.H
Chalupa, W
Sniffen, C.J
Sato, H
Fujieda, T
Ueda, T
Suzuki, H
Verschenen in: Animal feed science and technology
Paginering: Jaargang 116 (2004) nr. 1-2 pagina's 15 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland