Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 20 gevonden artikelen
 
 
  In situ digestibility of starch in barley grain (Hordeum vulgare) and peas (Pisum sativum L.) in dairy cows: influence of heat treatment and glucose addition
 
 
Titel: In situ digestibility of starch in barley grain (Hordeum vulgare) and peas (Pisum sativum L.) in dairy cows: influence of heat treatment and glucose addition
Auteur: Ljøkjel, Kari
Harstad, Odd Magne
Prestløkken, Egil
Skrede, Anders
Verschenen in: Animal feed science and technology
Paginering: Jaargang 107 (2003) nr. 1-4 pagina's 12 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland