Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Quality culinary workforce competencies for sustainable career development among culinary professionals
 
 
Titel: Quality culinary workforce competencies for sustainable career development among culinary professionals
Auteur: Suhairom, Nornazira
Musta’amal, Aede Hatib
Mohd Amin, Nor Fadila
Kamin, Yusri
Abdul Wahid, Nur Husna
Verschenen in: International journal of hospitality management
Paginering: Jaargang 81 (2019) nr. C pagina's 205-220
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland