Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The case for an independent catering research base — with specific reference to the enzymic tenderisation of meat and to discontinuous food productio
 
 
Titel: The case for an independent catering research base — with specific reference to the enzymic tenderisation of meat and to discontinuous food productio
Auteur: McDowell, D.A.
Fawcett, S.L.
Verschenen in: International journal of hospitality management
Paginering: Jaargang 6 (1987) nr. 2 pagina's 3 p.
Jaar: 1987
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland