Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Food and wine resources as co-experiential attributes: A qualitative investigation across eight countries
 
 
Titel: Food and wine resources as co-experiential attributes: A qualitative investigation across eight countries
Auteur: Duarte Alonso, Abel
Vu, Oanh Thi Kim
Bressan, Alessandro
Buitrago Solis, María Alejandra
Roedder, Felix
Carrillo, Brendali
Guedes, Alexandre
Nayak, Naresh P.
Zifaro, Maria
Borer, Daniel
Vega Miranda, Adriana
Zurita Fajardo, Miguel Ángel
Villarroel Pinaya, Cesar Estiven
Delgadillo Castro, Marco Rodrigo
Piramanayagam, Senthilkumaran
Verschenen in: International journal of hospitality management
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland