Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 39 gevonden artikelen
 
 
  How chefs develop the practice to manage food waste in professional kitchens
 
 
Titel: How chefs develop the practice to manage food waste in professional kitchens
Auteur: Filimonau, Viachaslau
Sezerel, Hakan
Ashton, Mark
Kubal-CzerwiƄska, Magdalena
Bhaskara, Gde Indra
Ermolaev, Vladimir A.
Verschenen in: International journal of hospitality management
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland