Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  State of the art in benefit–risk analysis: Food microbiology
 
 
Titel: State of the art in benefit–risk analysis: Food microbiology
Auteur: Magnússon, S.H.
Gunnlaugsdóttir, H.
van Loveren, H.
Holm, F.
Kalogeras, N.
Leino, O.
Luteijn, J.M.
Odekerken, G.
Pohjola, M.V.
Tijhuis, M.J.
Tuomisto, J.T.
Ueland, Ø.
White, B.C.
Verhagen, H.
Verschenen in: Food and chemical toxicology
Paginering: Jaargang 50 (2012) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland