Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Protein particles ameliorate the mechanical properties of highly polyunsaturated oil-based whipped cream: A possible mode of action
 
 
Titel: Protein particles ameliorate the mechanical properties of highly polyunsaturated oil-based whipped cream: A possible mode of action
Auteur: Cao, Zhenyu
Liu, Zelong
Zhang, Huijuan
Wang, Jing
Ren, Shuncheng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 99 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland