Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Effect of water-extractable arabinoxylan with different molecular weight on the heat-induced aggregation behavior of gluten
 
 
Titel: Effect of water-extractable arabinoxylan with different molecular weight on the heat-induced aggregation behavior of gluten
Auteur: Zhao, Xiaohui
Hou, Cuidan
Tian, Mengqi
Zhou, Yulin
Yang, Runqiang
Wang, Xiaoyuan
Gu, Zhenxin
Wang, Pei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 99 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland