Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 55 gevonden artikelen
 
 
  The stabilization of food grade copper-chlorophyllin in low pH solutions through association with anionic polysaccharides
 
 
Titel: The stabilization of food grade copper-chlorophyllin in low pH solutions through association with anionic polysaccharides
Auteur: Selig, Michael J.
Gamaleldin, Sara
Celli, Giovana B.
Marchuk, Meghan A.
Smilgies, Detlef-M.
Abbaspourrad, Alireza
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 98 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland