Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of high freeze-thaw stable wheat gluten-based emulsions by incorporated deep eutectic solvents
 
 
Titel: Preparation of high freeze-thaw stable wheat gluten-based emulsions by incorporated deep eutectic solvents
Auteur: Liu, Xiao
Deng, Zhuo-Yao
Zou, Yuan
Huang, Yun-Qi
Yang, Xiao-Quan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 98 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland