Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Application of preheating treatment in up- and down-regulating the glycation process of dietary proteins
 
 
Titel: Application of preheating treatment in up- and down-regulating the glycation process of dietary proteins
Auteur: Zhao, Di
Xu, Dan
Sheng, Bulei
Zhu, Zongshuai
Li, Hao
Nian, Yingqun
Wang, Cong
Li, Chunbao
Xu, Xinglian
Zhou, Guanghong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 98 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland