Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Modeling the viscoelastic behavior of wheat flour dough prepared from a wide range of formulations
 
 
Titel: Modeling the viscoelastic behavior of wheat flour dough prepared from a wide range of formulations
Auteur: Sun, Xinyang
Koksel, Filiz
Nickerson, Michael T.
Scanlon, Martin G.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 98 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland