Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Effect of amylose content in morphological, functional and emulsification properties of OSA modified corn starch
 
 
Titel: Effect of amylose content in morphological, functional and emulsification properties of OSA modified corn starch
Auteur: Lopez-Silva, Madai
Bello-Perez, Luis A.
Agama-Acevedo, Edith
Alvarez-Ramirez, Jose
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland