Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Buckwheat digestibility affected by the chemical and structural features of its main components
 
 
Titel: Buckwheat digestibility affected by the chemical and structural features of its main components
Auteur: Yang, Jie
Gu, Zhengbiao
Zhu, Ling
Cheng, Li
Li, Zhaofeng
Li, Caiming
Hong, Yan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 596-603
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland