Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Myofibrillar protein with κ- or λ-carrageenans as novel shell materials for microencapsulation of tuna oil through complex coacervation
 
 
Titel: Myofibrillar protein with κ- or λ-carrageenans as novel shell materials for microencapsulation of tuna oil through complex coacervation
Auteur: Bakry, Amr M.
Huang, Jingjing
Zhai, Yingying
Huang, Qilin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 96 (2019) nr. C pagina's 43-53
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland